1.2.2017

KierrätysPaikkoja on kohta kaksi

Lahden Työn Paikka Oy avaa kaksi kierrätysyksikköä helmikuussa: KierrätysPaikka Kujala ja KierrätysPaikka Hollola.

Keskiviikkona 8.2. avataan KierrätysPaikka Kujalaan pieni varastomyymälä. Kujalassa KierrätysPaikka on toiminut viime kesästä lähtien ehjän, puhtaan ja käyttökelpoisen tavaran vastaanottopisteenä Jäteasema Pillerin yhteydessä. Nyt avattavassa varastomyymälässä myydään kierrätystavaraa monipuolisesti; huonekaluja, polkupyöriä, rakennustarvikkeita, monenlaisia varaosia. Sisustusesineet, astiat ja tekstiilit siirretään myytäväksi Kierrätyskeskus Patinaan. KierrätysPaikka Kujalan toiminnan tavoitteena on olla täyden palvelun kierrätyspaikka yhteistyössä Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n kanssa. Samalla kun tuot jätteesi Jäteasema Pillerille, niin voit tuoda käyttökelpoisen tavaran kiertoon.

Keskiviikkona 15.2. avataan KierrätysPaikka Hollola, jossa on sekä tavaran vastaanotto että myymälä. KierrätysPaikka Hollolan myymälässä on tarjolla kaikkea kodin kalustamiseen ja sisustamiseen sekä vapaa-aikaan. Vaatteet, kodintekstiilit sekä sähkö- ja elektroniikkalaitteet eivät kuulu valikoimiin, joten niitä ei myöskään vastaanoteta. Vaatteille on tarjolla oma keräysastia ja suuret sähkölaitteet, kuten pakastimet ja kuvaputkitelevisiot, voi viedä Kierrätyskeskus Patinaan.

Tervetuloa tutustumaan KierrätysPaikkoihin:

KierrätysPaikka Kujala (Sapelikatu 7, Lahti), ma-pe klo 9-17

KierrätysPaikka Hollola (Mursketie 1, Hollola), ma-pe klo 9-17

 

Lisätietoja KierrätysPaikkojen toiminnasta:

Reetta Jänis, reetta.janis@lahdenpaikka.fi, 044-708 1816

Petteri Tynninen, petteri.tynninen@lahdenpaikka.fi, 044-708 1716

Miia Salminen, miia.salminen@lahdenpaikka.fi, 044-708 0014

 

KierrätysPaikka Kujala on osa Kiertoliike-projektia. Kiertoliike – Päijät-Hämeen kiertotalousmalli ja uudet liiketoimintamahdollisuudet –projektin tavoitteena on tukea alueen liiketoiminnan kehittymistä kiertotalouden suuntaan. Kiertoliike-projektia rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto.