10.8.2017

Ollaan yhteyksissä!

Moikka!

Olen Marjut Jalo ja aloittanut yksilövalmentajan työtehtävissä Lahden Työn Paikka Oy:llä elokuun alussa. Varsinaisesta valmennustyöstä minulla on vajaan kolmen vuoden kokemus Uudenmaan alueelta. Työhistoriaani kuuluvat myös laaja-alaiset hotelli-, ravintola-, kaupan- ja koulutusalan työtehtävät. Yrittäjyyskin on minulle tuttu konsepti. Kokemusta on siis kertynyt monipuolisesti, ja urallani olen kohdannut monenlaisia haasteita laidasta laitaan.

Olen perheellinen, avoin ja sosiaalinen paljasjalkainen lahtelainen. Ihmisten kanssa toimiminen kuuluu vahvuuksiini ja vuosikymmenien kokemuksen ansiosta osaan hoitaa erilaisia asiakkaita ja tilanteita niiden vaatimalla tavalla. Minulla on vahva halu auttaa, rohkaista, kannustaa ja tukea, joten uskon, että tämän hetken tietojani, taitojani ja kokemuksiani sekä omaa persoonaani hyväksi käyttäen tulen viihtymään erittäin hyvin Lahden Työn Paikka Oy:n moniosaajien porukassa. Ensisijainen työpisteeni tulee sijaitsemaan Patinassa.

Ollaan yhteyksissä! Ystävällisin terveisin,

Marjut
044 708 1647
marjut.jalo@lahdenpaikka.fi