12.9.2017

KierrätysPaikka Hollola muuttaa

KierrätysPaikka Hollola sulkee ovensa Mursketiellä ensi viikolla (vko38) ja muuttokuormat siirtyvät Koneharjunkatu 1:seen. Vanhan ja uuden sijaintipaikan välillä on matkaa vain 1,5 km. Muuton myötä Lahden Paikan kaksi valmennusyksikköä saadaan saman katon alle; teollisuuden alihankintapalveluita tarjoava yksikkö ja kuluttajapalveluita tarjoava yksikkö. Jatkossa pystymme tarjoamaan työvalmennuksessa monipuolisempia työtehtäviä ja mahdollisuutta kokeilla erilaisia töitä valmennusjakson aikana.

KierrätysPaikka Hollola avaa kierrätysmyymälän ja tavaran vastaanoton Koneharjunkatu 1:ssä viikolla 39. Avajaisten ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Perjantaihin 15.9. saakka on vanhassa paikassa, Mursketie 1, muuttoale . Kaikki tavarat myydään -70 %. Tervetuloa ostoksille!