9.10.2017

Tervehdys Huipputekijä -hankkeesta!

Olen Heidi Peijari ja uusimpia tulokkaita Lahden Paikka Oy:ssä. Toimin projektipäällikkönä syyskuussa alkaneessa Huipputekijä –hankkeessa, jonka tavoitteet tukevat perustehtäväämme erinomaisesti. Hankkeen tarkoituksena on kehittää uusi malli työllistymisen edistämiseksi yhteistyössä yritysten ja koulutuksen järjestäjän kanssa. Kunnianhimoinen tavoitteemme on tehdä mallistamme myös valtakunnallinen. On hienoa päästä vaikuttamaan näin sekä alueemme että koko Suomen hyvinvointiin!

Eväitä työhöni tuo pitkä työkokemukseni nuorten ja aikuisten yrittäjyys- ja työelämätaitojen kehittämistehtävissä niin Päijät-Hämeessä kuin kansallisellakin tasolla.  Hanketoiminta on minulle myös erittäin tuttua ja koen hankkeet oivaksi työkaluksi olla kehittämässä uusia toimintatapoja ja malleja.

Työtehtävääni toteutan tiiviissä yhteistyössä Lahden Paikan henkilöstön kanssa. Tärkeitä yhteistyökumppaneita yritysten ja koulutuksen järjestäjän lisäksi ovat myös muut työllistymistä edistävät tahot.  Tärkeää on, että kaikki toimijat, joita hanke koskettaa, pääsevät osallisiksi tai vaikuttamaan.

Lisätietoa hankkeestamme voit lukea oheisesta linkistä Huipputekijöitä ja vastuunkantajia .

Tapaamisiin!

 

Yhteistyöterveisin,

 

Heidi Peijari

projektipäällikkö, Huipputekijä -hanke

 

Yhteystiedot: heidi.peijari[at]lahdenpaikka.fi, puh. 044 708 1555.