16.10.2017

JHL:n puheenjohtajavierailu

Maanantaina 9.10.2017 yrityksemme sai erittäin arvovaltaisia vieraita kun JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine, neuvottelupäällikkö Mari Keturi ja aluetoimitsija Esko Tattari vierailivat yrityksessämme.

Tutustumiskäynnin aluksi toimitusjohtaja Pekka Kotiaho esitteli vieraille Lahden Työn Paikka Oy:n toimintaa. Esittelyn jälkeen kiersimme tutustumassa Kiveriön työvalmennusyksikössä tehtäviin töihin ja tuotteisiin työpajapäällikkö Esa Heiskasen johdolla. Puheenjohtaja Niemi-Laine ihasteli erityisesti sitä, kuinka kauan yksikössä on työskennelty yhtäjaksoisesti ilman tapaturmia (9.10.2017 yhteensä 689 päivää).

Vierailukäynnin lopuksi keskustelimme vielä työmarkkinatilanteesta, työn tekemiseen liittyvistä muutoksista ja siitä, miten järjestelmät eivät riittävästi huomioi näitä muutoksia. Vierailu oli kaikin puolin antoisa ja sen myötä heräsi hedelmällistä keskustelua. Vierailun isäntänä ja mahdollistajana toimi Lahden Työn Paikka Oy:n JHL:n pääluottamusmies Jari Hartman.