14.11.2017

Kierrätysjoulu

Joulu on kodin sisustamisen ja koristelun aikaa. Monella herää myös askarteluinto joulun lähestyessä. Kaiken ei tarvitse kuitenkaan olla uutta. Kierrättämällä voi antaa toisen arvottomaksi kokemalle tavaralle uuden arvon, jopa vuosiksi. Kierrätetyt joulutavarat ovat myös edullisia, säästävät luonnonvaroja ja vähentävät tuotannossa sekä kuljetuksessa syntyviä päästöjä.

Lahden Paikan kaikissa kierrätysyksiköissä on aloitettu joulutavaroiden myynti. Valikoima vaihtelee myymälöittäin ja uusia tavaroita lisätään päivittäin. Kierrätyskeskus Patinassa on runsas valikoima koristeita ja askartelutarvikkeita. KierrätysPaikka Hollolassa on kierrätystavaran lisäksi ihastuttava pajamyymälä joulutuotteineen. KierrätysPaikka Kujalasta löytyy tavaroita aidosti periaatteella ”toisen roska on toisen aarre”.
Kierrätyksen väki toivottaa teidät tervetulleiksi tekemään vastuullisia jouluostoksia!

Kierrätyskeskus Patina
Jalkarannantie 20
ma-pe 9-17, la 10-17

KierrätysPaikka Hollola
Koneharjunkatu 1
ma-pe 9-17

KierrätysPaikka Kujala
Sapelikatu 7
ma-pe 9-17