19.12.2017

Kiitos yhteispelistä ja aikaansaamisen vuodesta 2017!

Taas lähestyy Vapahtajamme syntymäjuhlan, joulun, aika. On aika hiljentyä ja pohtiakin.

Tuntuu, että aina vuoden lopuksi on saatava maailma valmiiksi, vaikka eihän sitä kaikkien teidän hyvät asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja Paikan joukkueemme tuloksellisesta työstä huolimatta valmiiksi saada, ja hyvä näin!

Olemme onnistuneet tehtävässämme rakentaa tulevaisuutta ihmisille ja alueellemme. Olemme saaneet aikaan mitattavia ja merkittäviä tuloksia! Olemme tuottaneet arvoa ja noudattaneet arvojamme. Tämä on yhteiskunnallista hyvää olemmehan yhteiskunnallinen yritys.

Haluan kiittää  asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja koko Paikan joukkuetta.

Toivotan myös riemullista joulujuhlaa ja onnellista vuotta 2018.

 

Parhain terveisin

Pekka Kotiaho

Toimitusjohtaja