7.2.2018

Nyt on syytä juhlia

KierrätysPaikkamme on toiminut Kujalan jätekeskuksessa yhden vuoden torstaina 8.2. KierrätysPaikka Kujalaan voi tuoda käyttökelpoiset tavarat kierrätettäväksi samalla kun tuo huonokuntoiset tavarat jätteeksi tai materiaalikierrätykseen. Tavaran vastaanotto on Jäteasema Pillerin yhteydessä ja pieni kierrätystavaran varastomyymälä Päijät-Hämeen Jätehuolto Oy:n toimistorakennuksen yhteydessä. KierrätysPaikka Kujala on Lahden Paikan yksi työvalmennusyksikkö, jossa on 4-6 työkokeilu- ja palkkatukipaikkaa lahtelaisille ja hollolalaisille pitkäaikaistyöttömille monipuolisissa kierrätyksen ja jätehuollon työtehtävissä.

Synttäreillä 8.2. on tarjolla makkaraa, kahvia, mehua ja keksejä klo 10 alkaen. Luvassa myös tarjouksia.

KierrätysPaikka Kujala on osa Kiertoliike – Päijät-Hämeen kiertotalousmalli ja uudet liiketoimintamahdollisuudet -projektia, jossa päätavoitteina on tukea alueen liiketoiminnan kehittymistä kiertotalouden suuntaan sekä uuden liiketoiminnan syntyä. Projektissa laaditaan alueellinen kiertotalousmalli, tiekartta kohti kiertotaloutta sekä toteutetaan kokeiluprojekteja.
Lisätietoja Kiertoliike-projektista

KierrätysPaikka Kujala
Sapelikatu 7
ma-pe 9-17
044-7109503
Tuotekuvasto