21.5.2018

Kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksemme haastaa vastuunkantoon

Lahden Paikan Kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumus on valmis ja julkaistu Sitoumus2050 –sivustolla. Sitoumus on ilmainen suomalainen innovaatio ja sitä valvoo Sitran asiantuntijaneuvosto. Tällä hetkellä sitoumuksia on tehty Suomessa yli 800.

Sitoumuksemme noudattelee perustehtäväämme:

LUPAAMME TYÖLLÄMME EDISTÄÄ TYÖTTÖMIEN HENKILÖIDEN TYÖLLISTYMISTÄ

Sitoumus terävöittää tavoitteitamme työllisyyden edistämiseksi jokapäiväisessä työssämme. Sen määrällisiä tavoitteita seurataan ja mitataan useita kertoja vuosittain.

Meillä on seuraavat tavoitteet sitoumuksen toteutumiseksi tulevan vuoden aikana:

– mahdollistamme valmentautujiemme osaamistason noston. Valmennusjaksomme aikana heillä on mahdollisuus tutkinnon osien suorittamiseen (15 tutkinnon osaa vuosittain) työelämänosaamistodistusten suorittamiseen (20 henkilöä vuosittain) ja muihin yksilöllisesti räätälöitäviin täsmäkoulutuksiin (40 henkilöä vuosittain).

– mahdollistamme valmentautujiemme työskentelyn yrityksissä osana valmennusjaksoamme (10 henkilöä vuosittain)

– ammattitaitoinen valmennuksemme johtaa kullekin henkilölle tavoitteen ja tilanteen kannalta soveltuvimpaan jatkosuunnitelmaan (valmennusjakson päättyessä 50 % sijoittuu työhön, koulutukseen tai muuhun jatkosuunnitelman kannalta mielekkääseen palveluun).

 

Olemme mukana erilaisissa Sitoumuksen tapahtumissa, mm. 28.5. Pikku-Vesijärven ympäristössä järjestettävässä LahtiSitoutuu –tapahtumassa sekä Kestävän kehityksen viikossa 30.5. – 5.6.

 

Haluamme haastaa yhteistyökumppanimme ja uudet yhteistyötahot mukaan tekemään oma sitoumus työllisyyden edistämiseksi.

Tutustu tarkemmin Kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksiin ja käy tekemässä omasi https://sitoumus2050.fi/ .