23.5.2018

Patinassa varaston tyhjennysmyynti lauantaina 26.5.18

Patina pursuaa tavaraa, joten päätimme siivouspäivänä 26.5 levittäytyä myös piha-alueellemme. Myymme  rullakoittain tavaraa vain 0,50,-/kpl. Ulkomyynnissä on tarjolla mm. astioita, koriste-esineitä, tauluja, laukkuja ja mattoja. Myös mehua on tarjolla janoisimmille asiakkaillemme.

Lauantaina on myös mahdollisuus tutustua tuotantotiloihimme ja toimintaamme. Esittelykierrokset järjestetään klo 11 ja klo 13.

Tervetuloa tekemään löytöjä ja nauttimaan kesäpäivästä kanssamme!

Kierrätyskeskus Patina, Jalkarannantie 20
ma-pe 9-17, la 10-15                                                                                                                                                                                        www.reussi.fi/patina