1.6.2018

KierrätysPaikka Hollolan toiminta lopetetaan

KierrätysPaikka Hollolan toiminta aloitettiin 15.2.2017. Matka on ollut lyhyt ja kuoppainen, joten yhteisellä päätöksellä Hollolan kunnan kanssa toiminta päätettiin lopettaa 29.6.2018. ”Pienen kierrätysyksikön ylläpito ei tarjonnut tarpeeksi valmennuspaikkoja, eikä myymälän asiakasmäärä ollut riittävä toiminnan ylläpitoon”: kertoo kierrätyksen työpajapäällikkö Reetta Jänis.

Kesäkuun aikana KierrätysPaikka Hollolassa on loppuunmyynti, joten kaikenlaista käyttötavaraa saa todella halvalla. Tuotekuvastosta, https://www.reussi.fi/kierratyspaikka/hollola/fi/, löytyy huonekalut ja arvokkaammat pientavarat. Huomatkaa, että aukioloajat ovat muuttuneet: ma-ti 9-15.30 ja ke-pe 9-17.

KierrätysPaikka Hollolaan otetaan ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista tavaraa vastaan 15.6.2018 saakka. Sen jälkeen tavaroita voi tuoda Kierrätyskeskus Patinaan tai KierrätysPaikka Kujalaan. Loppuunmyyntitarjouksia, aukioloaikojen muutoksia ja muita ilmoituksia on helpointa seurata facebook-sivuilla, https://www.facebook.com/kierratyspaikkahollola/.