13.6.2018

Paljon onnea Ari!

Tiistaina 12.6.2018 juhlimme Patinassa Arin valmistumista kakkukahvien merkeissä. Annetaan Arin itsensä kertoa, mistä on kyse.

”Olen ollut täällä Patinassa vuoden 2016 syksystä lähtien. Tulin tänne TE-toimistossa tehdyn suunnitelman perusteella. Vuoden alussa aloitin merkonomiopinnot palkkatukityön ohessa. Nyt on tämän kevään aikana näytöt suoritettu ja voin juhlia valmistumista.”

Ari jatkaa kertomalla valmennusjaksonsa aikaisista kokemuksista; ”Patinassa vastuualueenani on ollut lähinnä kirjaosasto, johon kuuluu myös äänitteet. Tehtäviini on kuulunut tuotteiden hinnoittelu, myymäläosastosta huolehtiminen ja pientavaroiden kuvaus. Olen hoitanut myös polkupyörien kunnostusta.”

Valmistumisen lisäksi vietämme samalla Arin läksiäisiä. Ari haluaa kiittää työmahdollisuudestaan Patinassa; ”Täällä töissä on hyvin huomioitu selkäongelmani ja olen saanut työn ohessa kuntouduttua. Työ on katkaissut pitkän työttömyyden ja tuntuu että olen saanut kiinni normaalielämästä. Tämän työn kautta on tullut mahdollisuus hakeutua töihin muuallekin.”

Me haluamme omasta puolestamme kiittää Aria yhteisestä taipaleesta ja toivotamme hänelle rutkasti onnea tulevaan!