3.9.2018

Kumppanuuspäivä Toivon kasvihuoneella

Keskiviikkona 29.8. Toivon kasvihuoneella vietettiin iloista kumppanuuspäivää. Yhteistyökumppanit ja toiminnassa mukana olleet tahot tutustuivat Toivon kasvihuoneeseen katsellen, kuunnellen, haistellen ja maistellen. Kasvihuoneen kesän aikaisen toiminnan ovat tehneet mahdolliseksi Lahden seurakuntayhtymän, Lahden kaupungin, Lahti Energian ja Lahti Aquan jouheva yhteistyö Lahden Työn Paikka Oy:n kanssa. Yhdessä tehtiin uutta ja hyvää, yli rajojen.

 

Lahti Energia tukee Toivon kasvihuoneen toimintaa. Janina Jokimies, Eero Seesvaara ja Anne Tuovinen yhteiskuvassa Lahti Energian nimikkotomaattien kanssa

Kumppanuuspäivässä saimme maistella Toivon kasvihuoneessa kasvaneita herkkuja, kun valmentaja Atte Vartiainen grillasi makkaran kaveriksi paprikaa, kesäkurpitsaa ja kipakkaa chiliä. Rohkeimmat herkkusuut haukkasivat chiliä reilun puraisun ja pyyhkivät sitten silmiään sen tulisessa syleilyssä. Puutarhuri Linda Halmemies esitteli yrttejä ja kertoi niiden käyttökohteista. Lämmin ja aurinkoinen kesä on kasvattanut muun muassa basilikat todella suuriksi ja herkullisiksi. Kasvihuoneemme on todistettavasti antanut voimaa niin kasveille kuin ihmisillekin.

Grillimestari Atte Vartiainen ja Toivon kasvihuoneen antimia.

Syksyä kohden kuljettaessa kukkien loisto muuttuu hiljalleen kypsyyden sävyiksi ja lopulta himmenee. Toivon kasvihuoneella on aina edulliset hinnat ja nyt kasvukauden loppua kohti hinnat ovat vielä edullisemmat. Herkullisen basilikan voit poimia mukaasi yhdellä eurolla. Tule ja ylläty valikoiman runsaudesta ja lähellä kasvatettujen kasvien  edullisuudesta!

Toivotamme kaikki tervetulleiksi Toivon kasvihuoneelle nauttimaan satokaudesta ja mukavasta tunnelmasta. Toivon kasvihuone on avoinna 12.09.2018 asti.

 

Toivon kasvihuoneen yhteystiedot:
Levonkatu 4,  15160 Lahti
työvalmentaja Atte Vartiainen, 044 708 1240, atte.vartiainen@lahdenpaikka.fi
työpajapäällikkö Reetta Jänis, 044 708 1816, reetta.janis@lahdenpaikka.fi
Toivon kasvihuoneen ajankohtaiset uutiset löytyy fb-sivuilta: www.facebook.com/toivonkasvihuone