17.9.2018

Töihin ja opiskelemaan!

Viime viikon torstaina olin Vauhdittamossa päivystämässä ja valmiina kertomaan viimeisimmät kuulumiset tulevasta metallialalle suuntaavasta ryhmävalmennuksestamme. Paikalla oli myös Päijät-Hämeen Teollisuusliiton Ammattiosasto ry 23:n toimistonhoitaja Satu Oinas. Satu on toiminut apunani valmennuksen suunnittelussa, kertonut viimeisempiä tuulahduksia työtilanteesta metallialan työpaikoilta ja levittänyt tietoa alkavasta valmennuksesta liiton jäsenille.

Vauhdittamon infoon löysi tiensä muutama valmennuksesta kiinnostunut henkilö. Paikalle saapui myös ilmaisen metalliämpärin metsästäjiä, mutta valitettavasti tästä tilaisuudesta niitä ei vielä mukaansa saanut. Kaikkille valmennukseen osallistuneille tarjoamme kuitenkin sekä ämpärin että paremmat mahdollisuudet työllistymiseen.  Kiitokset Vauhdittamon ihanille työntekijöille, jotka mahdollistivat tilan käytön infotilaisuuden järjestämiseen.

Valmennus alkaa ensi viikolla. Paikkoja on vielä vapaana, mutta rajoitetusti.  Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut osaamisesi kehittämisestä ja työllistymisestä metallin parissa.

T: Huipputekijä Noora,
050 403 6869
noora.nummela@lahdenpaikka.fi