3.10.2018

Kirjansitomo laajentaa palveluvalikoimaa

Tarjoamme laadukasta painotuotteiden jälkikäsittelyä painotaloille nyt myös stanssauksessa. Keväällä asennettu uusi Horizon RD-4055DM on nykyaikainen stanssauslaitteisto ja sillä voi työstää myös digitaalipainatuksella tuotettuja painoksia.

Sen etuja ovat muun muassa helppokäyttöisyys ja lyhyet varustusajat. Stanssattava materiaali kuljetetaan tarkoin asemoituna stanssauskoneistoon. Stanssauskoneisto stanssaa tehokkaasti useita osia yhdellä stanssimuotilla ainutlaatuisen elektronisen arkinohjauksensa ansiosta. Erotinyksikkö ohjaa stanssiritilän automaattisesti pois. Lisäksi reiät tyhjennetään joko mekaanisesti ulosheittimillä tai puhalletaan tyhjiksi paineilmalla. Eli tuote on yhdellä ajolla valmis toimitettavaksi asiakkaalle. Laitteella onnistuu myös tarrojen ritsaukset ja preeglaukset. Maksimi arkkikoko on 400 x 550 mm ja minimi 200 x 275 mm. Nopeutta enintään 6 000 tahtia/h.

Palvelemme edelleen myös muissa kirjansidontaan liittyvissä asioissa kuten liimasidonta, wiresidonta, kovakantiset kirjat, spiralointi, liimablokit, laminoinnit, folioinnit, arkkien keräilyt, arkin taitot. Myös digitaaliset tulostuspalvelut löytyvät palveluvalikoimastamme.

Tervetuloa tutustumaan stanssauksen tuomiin mahdollisuuksiin, lisätietoja saat soittamalla 044 7080765 Esa Heiskanen tai sähköpostitse esa.heiskanen@lahdenpaikka.fi