12.10.2018

Yritysvierailuja

Lokakuu on käynnistynyt yritysvierailujen merkeissä! Teimme vierailut päijäthämäläisiin metallialaan yrityksiin ryhmävalmennuksessa olevien asiakkaidemme kanssa.  Hitsauslaitteistojen valmistuksesta kuuluisa Kemppi sekä lämmönjakokeskuksia ja maalämpöpumppujen asennusyksiköitä valmistava J-Steel ottivat meidät lämpimästi vastaan. Hienoa oli päästä tutustumaan myös Lahden ulkopuolella toimiviin metallialan yrityksiin, Padasjoen metalliin ja Urajärven metalliin, jotka ovat olleet myös alalla pitkään.

Padasjoen metalli valmistaa erilaisia koneita ja laitteita, tekee koneistustyötä sekä teräsrakenne- ja levytöitä. Urajärven metalli Asikkalassa tekee monipuolisesti erilaisia metallitöitä kuten nostimia ja kuljettimia, pinkkaajia sekä säilöitä, halleja, jalustoja ja katoksia.

Yritysvierailujen tavoitteena oli tutustuttaa ryhmävalmennnuksessa olevia metallialan monipuolisiin työtehtäviin. Ryhmävalmennus antaa valmiuksia työllistyä lisäämällä osallistujien ammatillisia ja työnhakuvalmiuksia. Tarjoamme valmennettaville osaamisen kartoituksen sekä CV:n hiomista sekä työhaastatteluun preppausta. Tarvittaessa tarjoamme myös erilaisia täsmäkoulutuksia kuten työturvallisuus-, tulityö-, hygieniapassityyppiset koulutukset sekä mahdollisuuden suorittaa ammatillisten tutkintojen osia yhteistyössä Koulutuskeskus Salpauksen kanssa.

Ryhmävalmennus on kehitetty osana Huipputekijä -hankettamme, jonka rahoittajana toimii Hämeen ELY-keskus.

Kuvassa vasemmalla Kemppi Oy:n henkilöstöohjaaja Jukka Mandelin esittelemässä ensimmäisiä Kempin kehittämiä ja valmistamia hitsauslaitteita.