29.10.2018

Valo-valmennuksella Kätevää ja Tekevää

Lahden Paikka on mukana Kätevä & Tekevä –tapahtumassa tulevana viikonloppuna 3.-4.11. Lahden messukeskuksessa. Tapahtuman järjestelyt tehdään osana Valo-valmennusta, jossa valmennuksessa ollessaan voi suorittaa liiketoiminnan perustutkinnon osia. Osaaminen hankitaan työpaikalla työtä tekemällä ja tunnistetaan näyttöjä arvioimalla.

Merjalla on Kätevä & Tekevä –tapahtumassa näyttö kahdesta tutkinnonosasta: tapahtumatuotanto ja palvelumuotoilu. ”Tapahtumatuotantoon on ollut hieno päästä mukaan. Nyt ymmärrän kuinka paljon on tehtävä valmistelua, ennen kuin tapahtumaosasto on valmis. Pitää miettiä asiakasryhmää ja mitä heille tarjotaan, sekä kuinka paljon tavaraa pitää varata kahden päivän tapahtumaa varten”, Merja kertoo. Lisäksi hän toteaa, että palvelupolun tekeminen oli mielenkiintoinen tehtävä. Siinä sai miettiä ruohonjuuritasolla tapoja, joilla asiakkaat löytävät palvelun luo, ja miten asiakkaat kokevat palvelun.

Valo-valmennusta on kiitelty siitä, että tutkinnon osia voi suorittaa työnteon ohessa ja ohjaaja on lähes aina tavoitettavissa. Lisätietoja Valo-valmennuksesta.

Kätevä & Tekevä –tapahtumassa Lahden Paikan Kierrätyskeskus Patina esittäytyy tänä vuonna varsin juhlavana. Teemana on Bling-Bling eli kaikki mikä kimaltaa. Juhlaan on myös syytä; Patina muuttaa vuoden vaihteessa uusiin tiloihin Katsastajankatu 14.

Bling-Bling –teemaan voi tutustua etukäteen Instagramissa #kierratyskeskuspatina

Patinan Kätevä & Tekevä -osastolla voi askarrella ihastuttavan kahvikuppineulatyynyn. Tervetuloa askartelemaan D-halliin osastolle 3c.

Patinan muuton aikatauluja on kätevintä seurata Patinan facebook-sivuilta

Lisätietoja Kätevä & Tekevä –tapahtumasta