7.12.2018

Miten se ryhmävalmennus sitten meni?

Huipputekijä -hankkeessa mallinnettavan ryhmävalmennusosion toinen pilottiryhmä käynnistyi syyskuussa. Mukana oli yhdeksän metallialasta kiinnostunutta henkilöä. Valmennuksen sisältöinä oli mm. osaamisen kartoitus, yritysvierailut, työnhaku, vuokratyöhön ja ammatillisiin koulutusvaihtoehtoihin tutustuminen. Lisäksi valmennuksessa suoritettiin tarpeen mukaan eri korttikoulutuksia ja osaamista kartoitettiin myös metallialan osaamisen tasokokeella. Osaamisen tasokokeessa päästiin ihan tositoimiin eli hitsaamaan. Mahdollisuus oli myös MIG/MAG –hitsauskoulutukseen, mutta siihen ei kellään ollut tarvetta.

Osallistujien palaute ryhmästä oli hyvin positiivista: ”antoisa ja ammattitaitoista ohjausta”, ”hieno juttu ja hyvä porukka”, ”työnhakutaitoni kehittyivät”. Osa ryhmäläisistä lähti opiskelemaan, osa työllistyi ja muutamat jatkavat  vielä muissa työllistymiseen tähtäävisä palveluissa.

Ensi vuoden puolella starttaa seuraava valmennus, jos työllistyminen teollisuusaloille kiinnostaa, hae mukaan jo NYT!

Parhain terveisin;
Noora Nummela
050 403 6869
noora.nummela@lahdenpaikka.fi