2.4.2019

Tiedote muutoksesta

Hyvä yhteistyökumppanimme,

Mikään maailmassa ei ole niin pysyvää kuin muutos tai positiivisemmin sanottuna kehitys. Koskaan ei enää myöskään tuo kehitys ole niin hidasta kuin se on  juuri nyt.

Lahden Työn Paikkakin on tällaisen muutoshypyn edessä, kun metalliliiketoiminnastamme vastannut asiakkuuspäällikkömme Leo Kumpulainen kertoi siirtyvänsä uusiin tehtäviin yhtiömme ulkopuolelle 21.4.2019 alkaen. Tämä on yhtiömme kannalta ikävää, menetämmehän osaavan ja aktiivisen työtoverin, joka on ollut kanssamme auttamassa useita ihmisiä uuden työuran alkuun ja samalla auttanut Teitä tavoitteissanne luomalla yhdessä tiimimme kanssa teille lisäarvoa.

Onnea ja menestystä Leolle. Leo siirtyy meiltä uuteen positiivisissa merkeissä.

Eipä kuitenkaan hätää! Lahden Paikka pystyy paikkaamaan, sillä tuotannollisen työpajatoiminnan kehittämispäällikkömme Ensio Sipilä on ottanut välittömästi vetovastuun metallista. Hyvälle osalle teistä Ensio on tuttu ja samoin Ensiolle tehtävä on entuudestaan tuttu.  Tällä tavoin kehittäminen jatkuu yhdessä kanssanne ja luomme meneillään olevien kehityshankkeiden kautta yhdessä enemmän arvoa Teille.

Lahden Paikka on yhteiskunnallinen yritys, joka antaa yhteistyön kautta myös teidän sosiaaliseen tilinpäätökseenne todellista sisältöä. Olette kanssamme ja kauttamme rakentamassa kestävää ja  oikeudenmukaista Suomea.

Soittakaa tai lähettäkää sähköpostia, mikäli herää kysymyksiä.

Parhain terveisin

Pekka Kotiaho

Toimitusjohtaja
+358 44 708 1450
pekka.kotiaho@lahdenpaikka.fi