18.4.2019

Valmennuksella teollisuusalalle

Olitpa sitten nuori tai aikuinen, lähde mukaan kesäkuussa alkavaan valmennukseemme!

Valmennus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, joilla on kiinnostusta työllistyä teollisuusalalle. Teollisuusalalla on monipuolisesti erilaisia työtehtäviä tarjolla ja etenkin Päijät-Hämeen alueella työllisyystilanne on erinomaisen hyvä.

Valmennuksemme sisältää seitsemän tapaamiskertaa, joissa tutustutaan mm. yritysten toimintaan ja työllistymismahdollisuuksiin yritysvierailuin. Lisäksi kartoitamme osaamisen täydentämisen vaihtoehtoja ja tarpeen mukaan järjestämme myös lyhytkoulutuksia kuten piirustustenlukutaito -koulutuksen sekä työturvallisuuskortti -koulutuksen. Autamme myös tarvittaessa koulutuspolkujen löytämisessä. Valmennuksen sisältöön kuuluu myös asiantuntijaluentoja, aihealueina työntekijän oikeudet ja velvollisuudet työssä.

Valmennus perustuu vapaaehtoisuuteen ja on osallistujille maksuton.

Valmennuksen tavoitteena on henkilöiden työllistyminen avoimille työmarkkinoille tai metalliyksikkömme työtehtäviin.

Katso ilmoittautuminen ja lisätiedot oheisesta esitteestä .