30.4.2019

Piristystä Pihapiiri-messuilta

Viime viikonloppuna Lahden Paikan kuluttajapalvelut osallistuivat Pihapiiri-messuille. Värikkäällä osastolla esiteltiin Kierrätyskeskus Patinan, pienkonehuollon ja kirjansitomon palveluita sekä myytiin Patinan kierrätystuotteita sekä metallipajalla tehtyjä sisustuskoreja. Pihapiirissä oli ilo olla mukana ja tavata niin vanhoja kuin uusia asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita. Tälläkin kertaa viriteltiin uusia yhteistyömahdollisuuksia kukkakauppiaiden ja viherrakentajien kanssa.

Lahden Paikassa tapahtumajärjestelyt tehdään osana työvalmennusta. Tapahtumien valmistelu, rakentaminen, työskentely messuosastolla sekä osaston purku tarjoavat ainutlaatuisia työkokemuksia valmentautujille. Pihapiiri-messuilla oli tällä kertaa mukana myös Salpauksen opiskelija Mari (kuvassa). Hän rakensi messuille esimerkkiparvekkeen ja teki asiakaspalvelutyötä. Mari kertoi, että messupäivän jälkeen olo oli väsynyt mutta onnellinen.

Paikan kuluttajapalvelut toivottavat pirteää kevättä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille!