8.5.2019

Ole rohkeasti oma ittes!

Hollolalainen Jyrki työskentelee Kierrätyskeskus Patinan asiakaspalvelussa tavaroiden vastaanotossa, hoitaa varastossa tavaroiden siirtoja sekä käsittelee ja hinnoittelee myymälään siirrettäviä tuotteita. ”Työ on monipuolista ja kiinnostavaa. Koskaan ei tiedä mitä asiakkaat tuovat ja aina ei edes tiedä, mikä on tavaran käyttötarkoitus. Monien tuotteiden arvo on ollut myös yllätys.”, Jyrki kertoo.

Jyrki sanoo viihtyneensä töissä ja aamuisin on ollut aina kiva tulla Patinaan. Erityistä kiitosta saa työvalmentaja Jani, joka luottaa työntekijöihin ja kannustanut kaikissa työtehtävissä. ”Jani on myös supermukava”, Jyrki korostaa.

Helmikuussa yksilövalmentaja Noora esitteli Jyrkille erityisen kiinnostavan avoimen työpaikan, johon lähetettiin työhakemus. Melko nopeasti Jyrki sai kutsun työhaastatteluun ja huhtikuussa työpaikka varmistui. Jyrki aloittaa toukokuun puolivälissä Luomaniemen toimintakeskuksen apuisäntänä. ”Yleismiehen työt sekä korjaus- ja ylläpitohommat ovat juuri minun juttuni”, Jyrki sanoo.

Työvalmennusta Jyrki suosittelee kaikille, joille työpaikkaa ei löydy kovasta yrittämisestä huolimatta. ”Ole rohkeasti oma ittes!”, Jyrki vinkaa työvalmennusta miettiville.

Onnea Jyrki työpaikasta!