5.8.2019

Palkkatuella töihin?

Palkkatuki on taloudellinen tuki, jota TE-toimisto voi myöntää työnantajalle työttömän työnhakijan palkkauskustannuksiin. Palkkatuetun työn tarkoituksena on edistää työnhakijan työllistymistä avoimille työmarkkinoille.

Me tarjoamme palkkatukityötä edistääksemme lahtelaisten ja hollolalaisten työttömien työelämään pääsyä. Palkkatukijakso meillä on palkallinen työnhakujakso, jonka aikana valmentajamme toimivat työntekijän apuna yksilöllisen ja kestävän työelämäratkaisun löytämiseksi. Ajankohtaiset tiedot avoimista palkkatukipaikoista löytyvät nettisivuiltamme. Sivuillamme voit täyttää myös avoimen hakemuksen tehtäviimme, vaikka paikkoja ei juuri sillä hetkellä auki olisikaan.

Tällä hetkellä meillä on haettavana Patinan palkkatukipaikat. Etsimme mm. myymälän asiakaspalvelijaa, autonkuljettajaa ja vaihteleviin, fyysisiin työtehtäviin soveltuvaa monitaituria! Kaikissa näissä tehtävissä on mahdollista työn ohella suorittaa myös tutkinnon osia liiketoiminnan (merkonomi) ja logistiikan (varastonhoitaja) aloilta.

Työntekijämme osallistuvat myös erilaisiin alueellisiin rekrytointitapahtumiin, joissa he esittelevät tarjoamiamme työllisyyspalveluita ja avoimia valmennuspaikkojamme. Lähiviikkoina olemme mukana mm. Vielä ehtii -tapahtumassa  torstaina 8.8. klo 13.00 – 16.00 Pääkirjastolla sekä Sillä Siisti -tapahtumassa keskiviikkona 21. elokuuta 2019 klo 13.00 – 15.00 Vaudittamolla.