Kierrätyskeskus Patina

Kierrätyskeskus Patina
Katsastajankatu 14, Lahti
ma-pe 9-17, la 10-15.
patina@lahdenpaikka.fi

www.facebook.com/kierratyskeskuspatina

https://www.instagram.com/kierratyskeskuspatina

Myymälä
puh. 044 708 1360

Tavaran vastaanotto
puh. 044 708 1234

Sähkö- ja elektroniikkapaja
puh. 044 708 1716

Kuljetuspalvelut
puh. 044 708 1360

Kierrätyskeskus Patinan myymälän valikoimissa on huonekaluja, sähkö- ja elektroniikkalaitteita, astioita ja muuta kodin käyttötavaraa, vaatteita koko perheelle, lastentarvikkeita, urheiluvälineitä, kirjoja, käsityö- ja askartelutarvikkeita sekä paljon muuta löydettävää.

Vuokraamme myymälän tuotteita. Vuokraushinta on 20% myyntihinnasta. Vuokrausaika 1-3 vrk.

Kierrätyskeskus Patinaan otetaan vastaan ehjät, puhtaat ja käyttökelpoiset tavarat niin yksityisiltä kotitalouksilta kuin yrityksiltä. Suurien tavaraerien tuomisesta on hyvä sopia etukäteen. Otamme vastaan myös rakennustarvikkeita. Tarkemmat ohjeet tavaran kierrätyskepoisuudesta löydät kohdasta Tavaroiden vastaanotto.

Patina on virallinen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden vastaanottopaikka eli meille voi tuoda niin ehjät kuin rikkinäiset kodin sähkölaitteet. Sähkö- ja elektroniikkapajalla testaamme sähkölaitteet ja ATK-laitteet. Testatut ja toimivat laitteet päätyvät myyntiin, ja rikkinäiset puretaan materiaalikierrätykseen.

Patinan kuljetuspalveluita ovat tavaroiden nouto- ja vienti sekä peräkärryn lainaus ja vuokraus. Teemme myös kuolinpesien tyhjennyksiä.

KierrätysPaikka Kujala on Kujalan jätekeskuksessa toimiva kierrätyskelpoisen tavaran vastaanottopiste. Samalla kun vie jätteet jäteasema Pillerille, voi viedä kierrätyskelpoisen tavaran KierrätysPaikka Kujalan konttiin. Osoite: Sapelikatu 7, Lahti. Kerätyt tavarat puhdistetaan ja myydään Kierrätyskeskus Patinassa.

ASIAKASOHJEET

Asiakasohjeet 2019