Toivon kasvihuone

Toivon kasvihuone on suljettu 12.9. alkaen. Kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Ilmoitamme toiminnan jatkumisesta keväällä 2019.

 

Oletko huomannut Levon hautausmaan ja krematorion välissä olevan ison kasvihuoneen?

Se on Toivon kasvihuone, tunnelmallinen viherkeidas ja Lahden Työn Paikan uusi työmuoto. Toivon kasvihuone tarjoaa valmennuspaikkoja polulla työhön, vihanneksia, yrttejä, kukkia ja hyvää mieltä. Idean Toivon kasvihuoneesta on kehittänyt lahtelainen muotoilija Marianne Valola.

Toivotamme kaikki Lahden seudun asukkaat ja kesävieraat tervetulleiksi Toivon kasvihuoneelle nauttimaan tunnelmasta ja kauniista musiikista.

Toivon kasvihuoneelta voi ostaa yrttejä ja kasviksia. Saman katon alta kierrätysmyymälästä löytyy käyttö- ja koriste-esineitä puutarhaan ja kotiin. Pikkukioskilta voi ostaa kahvia ja pikkumakeaa.

Toivon kasvihuone on lahtelaista yhteistyötä. Lahden seurakuntayhtymä ja Lahden kaupungin konserniyhtiöt Lahti Energia ja Lahti Aqua ovat lähteneet mukaan Lahden Työn Paikan kanssa Toivon kasvihuoneen kehitysprosessiin, koska yhdessä olemme ja luomme enemmän, vastuullisesti.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Pekka Kotiaho, pekka.kotiaho@lahdenpaikka.fi, 044 708 1450
Toivon kasvihuone, Levonkatu 4, 15160 Lahti
Avoinna: suljettu 12.9. alaken

Löydät meidät myös Facebookista, https://www.facebook.com/toivonkasvihuone/